BOMBEN: Division 2 spelare klar för Ariana FC

Arianas sportchef Omid Hushmand är riktigt nöjd med sitt första nyförvärv under sommarens transferfönster. 

– Edriss är en spelare som vi länge försökt värva och nu blev det äntligen klart. Värvningen var en viktig pusselbit i vårt långsiktiga projekt. Edriss är en av Malmös främsta talanger och kommer att få Ariana publiken att gå i extas. 

Edriss Hushmand kommer närmast från BK Olympic i Division 2. När Edriss var 16 år gammal blev han kallad på provträning hos Championship-klubben Birmingham City i England och som 17 åring debuterade han för det afghanska landslaget. Under vintern förra året spelade Edriss dessutom några träningsmatcher med Trelleborgs FF.  

Edriss Hushmand ser fram emot att ta Ariana FC till nya höjder.

– Jag känner mig stolt och glad över att få representera en förening som Ariana FC, vi har ett fantastiskt projekt på gång och detta är något jag vill vara med på, säger nyförvärvet Edriss Hushmand.