Ariana FC vänder mot Skurups AIF

Sen vändning i en dramatisk match

Seriesuveräna Ariana FC är laget att slå i årets upplaga av division 5. Man går som tåget men mot Skurup fick man kämpa in i det sista för att ta hem sin nionde raka seger, och nu är avståndet till tvåan i tabellen 10 poäng.

En trög start satte Ariana i brygga direkt och laget låg under med 0-2 efter bara 7 minuter. Skurup anföll via fågelvägen och visade styrka på fasta situationer medan Ariana visade upp en kombinerande och rörlig anfallsspel som heter duga.

– Det blev onödigt jämnt. De spelade fysiskt och försökte få våra killar ur rytm men det var faktiskt vi själva som agerade passivt i början och ställningen 0-2 efter matchens första sju minuter blev en liten kalldusch. Det blev läge för några offensiva byten och vårt kvicka passningsspel, kvaliteten vi besitter och en gnutta flyt blev till slut avgörande säger tränaren Erol Bekir.

Ariana tryckte ner Skurup längre och längre ner i banan och fick till slut utdelning, 0-2 och 2-3 vändes till 4-3 i matchens sista sju minuter.

– Vårt 3-3 mål var en drömträff och jag vet inte hur Edriss vrider kroppen akrobatiskt och trycker ner/upp den i krysset. Avgörande 4-3 gör Shabir Jagori och vild glädje bröt ut på Hyllie IP. Men vi har visat tidigare att vi kan vända underlägen. Nu har vi nio raka segrar och det talar sitt tydliga språk.

Klubben tackar alla supportrar som trummade och klappade fram laget till ännu en seger <3

Forza AFC!

Målskyttar

05′ 0-1 Filip Lindblom 
07′ 0-2 Rasmus Nilsson
41′ 1-2 Mohammed ‘Crespo’ Al-Asadi (frispark)
52′ 2-2 Walid Shams (nickmål)
64′ 2-3 Oliver Nander
82′ 3-3 Edriss Hushmand
84′ 4-3 Shabir Jagori

Foto: Claes Thureson & Nisar Mirza
Bilder från matchen kan ni hitta på vår Facebook sida.

Nästa match:

Ariana FC – Skabersjö IF
Datum: söndagen den 2:e juni
Tid: 15:30
Plats: Hyllie IP
ariana fc