Edriss Hushmand gör comeback: “Borta bra men hemma bäst!”

Nu är det klart för en comeback för den 21-årige yttern Edriss Hushmand som ansluter till Ariana FC efter två säsonger i division-2 med IFK Malmö och BK Olympic.

Mest känd är Edriss för hans debut som den yngsta spelaren någonsin i det afghanska landslaget då han endast var 17 år gammal.

– Trots min unga ålder har jag flera års erfarenhet av spel i division 2, men nu kommer jag hem för att landa och hitta tryggheten. Valet var mycket enkelt då Ariana är ett storsatsande lag som vill upp i seriesystemet, med en bra tränare och den resan vill man vara en del av. Borta bra men hemma bäst!

Sportchefen Omid Hushmands kommentar om Edriss återkomst:

– En fantastisk värvning. Ännu en ung och spännande spelare som vi knyter till oss. Han är tillbaka och han är hemma nu för att stanna. Skulle påstå att Edriss med sin teknik och låga tyngdpunkt är en av de farligaste spelarna en mot en, och med en enorm potential att utvecklas ännu mer under våra duktiga tränare, säger sportchefen Omid Hushmand.

Foto: Rafi Anwari

Edriss tar även på sig en ledande roll i Arianas ungdomsverksamhet.

Klubben kan även meddela att man kommit överens med Edriss om en ledarroll där han ska kliva in och dela huvudansvaret på ungdomssektionen och dess utveckling.

#ArianaFC