KLART: Syrisk U21-landslagsman till Ariana FC

Ariana FC gör klart med en ung talang under sista delen av sommaruppehållet. Den sista pusselbiten i truppen är supertalangen Waseem Jafleh, som kommer direkt från Abu-Dhabi klubben Baniyas som spelar i Förenade Arabemiratens högsta liga.
Den 19 åringa mittfältaren har varit under klubbens bevakning under en längre period och nu när möjligheten dök upp fanns det inga tveksamheter att slå till.

Waseem passar perfekt in i vår profil och stil. En ödmjuk talang som ständigt vill utveckla sig och är hungrig efter att jaga framgångar. Jag har haft ögonen på honom i snart två år, och är oerhört glad och stolt över att han är en av oss nu. Med sina fina passningsfötter kommer han att kunna bidra med mycket för Ariana FC under många år. – Omid Hushmand

Waseem Jafleh har tidigare tillhört BK Olympic och IFK Hässleholms ungdomslag innan han tog klivet för att spela utomlands för klubben Al Jazira och sedan Baniyas i Förenade Arabemiraten. Efter att ha spelat utomlands under en viss tid, har Waseem nu bestämt sig för att komma tillbaka till Sverige för att studera på universitetsnivå och samtidigt spela för Ariana FC.

Waseem landade igår från Abu Dhabi och gjorde idag sin första träning med sin nya klubb

Lite sega ben men jag kan knappt vänta på att börja spela för Ariana FC. Jag ser framemot säsongen och är extremt laddad för att skjuta upp Ariana till dit klubben vill ta sig. – Waseem Jafleh