KLART: MITTFÄLTSDUO TILL ARIANA FC

Lagbygget inför nästa säsong börjar allt mer ta form. Ariana FC kan idag meddela att mittfältsduon från divison 3-klubben Malmö City har anslutit till truppen.  

Walid Shams, 27 år, har varit en nyckelspelare för Malmö City i flera år och vi är glada att han väljer att representera Ariana under säsongen 2019. Det är en skicklig mittfältare som kommer att höja laget ytterligare en nivå.

Mohammed Ryahi, 28 år, är en central mittfältare med fina fötter och bra löpkapacitet. Mohammed har spelat för flera Malmöklubbar och är en känd lokal profil. Vi hoppas att han kan bidra med sin erfarenhet och hjälpa dem yngre spelarna i laget att växa.

Sportchefens kommentar:

Jag är väldigt lycklig över att ha dessa två fantastiska mittfältare klara till 2019. Det ska både bli intressant och kul att se vad Erol kan baka ihop av detta, då konkurrensen kommer att vara tuff på samtliga positioner, säger sportchefen Omid Hushmand.