Nytt tillskott till Arianas medicinska stab

Idag kan vi meddela att vi förstärker vår medicinska stab kring herrarnas A-lag med en ny fysioterapeut.

Filip Lundgårdh är 31 år gammal och har arbetat som fysioterapeut under flera år. Filip är en legitimerad fysioterapeut med en magisterexamen i idrottsmedicin. Han ingår i Svenska Fotbollsförbundets medicinska nätverk och är ansluten till tjänsten Råd & Vård via Folksam.

Filip jobbar sedan några år tillbaka för Superettan-klubben Trelleborgs FF och Sports Club Oasen, men har nu även ingått ett samarbete med Ariana. Då Arianas ambition alltid har varit att erbjuda sina spelare de bästa förutsättningarna, är vi extra glada för att en sådan kunnig fysioterapeut har valt att samarbeta med oss.

Ni kan följa Filip Lundgårdhs arbete på Instagram – @Filiplundgardhphysio

#ArianaFC