Mittfältaren Genti Bulliqi skriver på för Ariana

Arianas nästa värvning inför säsongen 2021 är 18-årige mittfältaren Genti Bulliqi. En lokal talang som spelade ungdomsfotboll i Kulladals FF och blev värvad av Helsingborgs IF redan som 15-åring för att spela Pojkallsvenskan.

Nu väntar Ariana och en ny utmaning för att ta nästa kliv i karriären.

– Jag valde Ariana eftersom jag ser stora utvecklingsmöjligheter för min egen del med tuffare motstånd och hårdare träningar. Även tränarvalet har spelat stor roll. Nu vill jag bara bidra med så mycket spel som möjligt och en massa poäng, säger Genti Bulliqi.

Sportchefen Omid Hushmand fortsätter att föryngra och bredda truppen inför den kommande säsongen.

– Genti är en ung och kraftfull mittfältare med bra driv och tunga skott. Lägger han ner den tid som krävs för att ta nästa steg så kommer han att bli en exceptionell spelare, säger Omid Hushmand.

Bild: Rafi Anwari (HHStudio)