Tommy Ringblom tar över Ariana FC

Tommy Ringblom klar som ny huvudtränare

Klubben har idag gjort klart med Tommy Ringblom som tillförordnad huvudtränare säsongen ut. ”När Ariana presenterade sitt projekt och sina visioner blev det svårt att stå emot”, säger Tommy Ringblom.

Tommy som är 35 år gammal kommer närmast från bland annat FC Rosengård och LB07 där han var med och tog laget från Division 4 upp till Division 2.

– Vi är oerhört tacksamma över att Tommy med så kort varsel accepterade att ta över laget. Nu startar en ny era, en ny tid med en duktig och kunnig tränare som vi har ett stort förtroende för. Uppstarten har inte varit den optimala men nu tar vi en dag i taget och hoppas vi hamnar på rätt spår igen. Med Tommy hoppas vi att föreningen tar en ny väg där vi jobbar långsiktigt och mer metodiskt, säger sportchefen Omid Hushmand.

Kommentar från Tommy Ringblom:

– Jag hade planerat att ta ett år utan fotboll men när Ariana presenterade sitt projekt och sina visioner blev det svårt att stå emot. Här är många bra spelare och det finns mycket potential i truppen. Ariana är en mycket seriös och ambitiös förening, med många människor som brinner och jobbar hårt för klubben. Det ska bli en mycket rolig utmaning att vända på den jobbiga starten vi fått på serien.

#ArianaFC