Festim Bytyqi klar för Ariana FC

Festim Bytyqi blev i veckan klar för Ariana och har redan börjat träna med laget.
– Att vi som klubb kan attrahera en av Malmös bästa målvakter känns väldigt bra, säger Arianas sportchef Omid Hushmand.

Den 32-årige målvakten kommer närmast från spel i division 1 med Österlens FF där han spenderat de senaste två säsongerna. Nu väntar en återkomst till Malmöfotbollen och en tuff utmaning i Ariana FC.

Hur känns det att vara klar för Ariana FC?

– Jag har följt Ariana i många år och atmosfären i klubben verkar vara fantastisk. Klubben delar mina visioner av fotboll, vinnarmentalitet och respekt. Jag känner många spelare i laget sedan innan och jag har haft kontakt med Omid och Norlla under flera transferfönster. Sen givetvis så spelar det stor roll att Tommy Ringblom är tränare i klubben. Vi har vunnit förr och vi ska vinna igen.

Vilka är dina förväntningar inför nästa säsong?

Jag förväntar mig att vi kommer ha ett slagkraftigt lag som kommer att gå för vinst i allt vi ställer upp i. Vi är nya i divisionen och år efter år har Ariana skrivit historia. Med hårt jobb och med fansens hjälp så ska vi skriva historia igen. Fansen kommer höra min röst på planen, och jag vill höra deras där ute!

Sportchefen Omid Hushmands kommentar:

Festim är en fantastisk målvakt och en ledargestalt av högsta rang. Med hans rutin och egenskaper kommer Ariana FC som lag att må bra av under säsongen. Vår ambition har alltid varit att stärka samtliga positioner med duktiga spelare och karaktärer som kan höja varandra genom hård konkurrens.

Detta var den första pusselbiten inför 2022 och under veckan kommer flera nyförvärv att presenteras.

#ForzaAFC