Ariana förstärker försvaret med Jonathan Svensson

Ariana FC har nu gjort klart med försvararen Jonathan Svensson som sitt tredje nyförvärv inför nästa säsong.

Den 21-årige försvararen kommer närmast från GIF Nike och ser fram emot att spela för Ariana nästa säsong.

– Valet blev Ariana för att jag kände att jag ville ta min fotboll till nästa nivå. Det är en klubb som ständigt utvecklas och jag känner att vi kan utvecklas tillsammans. Det är en väldigt proffsig klubb och gör allting helhjärtat. När jag fick chansen att träffa Omid och Tommy kändes valet självklart att detta är rätt för mig 2022.

Mina förväntningar på 2022 är att jag ska hjälpa laget och klubben att avancera uppåt och bli ännu bättre. Personligen är mina mål att prestera ännu bättre än tidigare och utvecklas som person både på och utanför plan, säger Jonathan Svensson.

Sportchefen Omid Hushmands kommentar:

– Truppen är under stor förändring och vi tänker på en del aspekter när vi värvar in nya spelare. Vi eftersöker alltid karaktär och kvalité men nu behöver vi även föryngra. Jonathan passar in i ovannämnda väldigt bra. En ung mittback med bra fysik som även har en fin fot och har haft en fin säsong bakom sig.

#ArianaFC