Anton Reuterskiöld förstärker Arianas offensiv

Ariana FC vässar offensiven och välkomnar 21-årige Anton Reuterskiöld till klubben.

Ariana FC fortsätter att bygga sin trupp inför kommande division 2-säsong. Senaste pusselbiten är den offensiva mittfältaren Anton Reuterskiöld som kommer närmast från IF Limhamn Bunkeflo.

Antons kommentar om sin övergång till Ariana:

– Efter att ha snackat med Omid och Tommy så blev valet självklart. Deras och klubbens ambitioner matchade mina, så det känns som ett naturligt steg för mig.

Jag förväntar mig att komma in i truppen på ett bra sätt och bidra med det jag är bäst på, och förhoppningsvis ta ännu en serieseger. Vi har en skön mix av äldre och yngre spelare vilket jag tror kommer gynna oss, säger Anton Reuterskiöld.

Sportchefen Omid Hushmands kommentar:

– Anton är en suverän spelare som kan spela på alla offensiva positionerna. Han har bra driv, teknik, kraft och med de rätta nycklarna under vår tränare Tommy kommer Anton att nå sin fulla potential och skörda framgångar, säger sportchefen Omid Hushmand.

#ArianaFC