Ariana värvar Jamshed Asekzai från Ettan

Den 24-årige mittfältaren ansluter till Ariana efter en säsong med Torns IF i Ettan.

Jamshed är en skicklig och löpvillig yttermittfältare som trots sin ringa ålder redan har samlat på sig värdefull erfarenhet i bagaget med spel i högre divisioner.

Jamshed kommenterar sin övergång: 

– Trots intressen från flertalet klubbar så var valet enkelt. Arianas ambitioner går hand i hand med mina egna. Föreningen vill utvecklas och jobbar stenhårt för att nå nästa nivå. Jag är säker på att jag kan bidra till denna utveckling men också att Ariana kan få mig att fortsätta utvecklas, både som fotbollsspelare men också som en bättre människa.

En annan avgörande faktor var Omid och Tommy. Jag har haft Tommy som tränare innan och jag vet vad han går för. Ser också fram emot att få dela glädjen med alla våra fantastiska supportrar. Förväntningarna på mig själv är höga, jag kommer från ett år i div 1 och jag måste ta med mig tempot och styrkan. Det känns som jag äntligen är hemma, säger Jamshed Asekzai.

Sportchefen Omid Hushmands kommentar:

– Mycket stolt och glad över att ha Jamshed med oss. En spännande och löpstark spelare. Jag ser mycket framemot att få se hans fortsatta utveckling i vår verksamhet de kommande åren. Hans kärlek och lojalitet för klubben kommer att höja han prestationer avsevärt i år!

ForzaAFC #SegerÄrEnVana