Filip Johansson ansluter till Ariana FC

23-årige ytterbacken Filip Johansson är Arianas senaste nyförvärv.

Efter att ha spelat pojkallsvenskan i flera åldrar åkte Filip utomlands för att studera. Han kommer närmast från spel för University of Evansville i amerikanska NCAA, som är högsta ligan för College-fotboll i USA.

– Det ska bli mycket roligt att få spela för Ariana i år. Jag känner mig redan som hemma och stämningen i omklädningsrummet är magiskt. Ser fram emot att bidra till fler framgångar, säger Filip Johansson.

Sportchefen Omid Hushmands kommentar:

– Vi är glada för att få in en ytterback med god fysik. Filip är en löpvillig spelare som gillar att komma med i offensiven och komma till inlägg. Ska bli intressant att se honom i Ariana under säsongen, säger Omid Hushmand.

#ArianaFC