Reko Assistans sponsrar Ariana FC

Reko Assistans ny sponsor till Ariana

Föreningen har fått en ny sponsor i form av Reko Assistans, som har valt att gå in och sponsra klubben under slutspurten av säsongen.

– Vi håller på att utöka vårt företagsnätverk och är tacksamma för att Reko Assistans valt att gå in och sponsra klubben mitt under pågående säsong. Vi hoppas att våra medlemmar och deras familjemedlemmar kan få nytta av deras tjänster, säger Taher Azizi, ordförande i Ariana FC.

Bolaget Reko Assistans har varit verksam inom personlig assistans sedan 2013.

De har tillstånd av IVO (Inspektionen för vård och omsorg) att anordna och tillgodose assistans i hela landet. Dess kunskapsfält inbegriper både barn och vuxna, oavsett vilken personkrets personen tillhör enligt LSS. Verksam personal är kvalificerad även med flerspråkig kompetens och mångkulturell erfarenhet.

Reko Assistans VD, Keivan Iravani säger:

– Jag var och tittade på en av Arianas matcher med mina två pojkar som är fotbollsfantaster. Sedan dess är vi stolta supportrar till laget. Det är något väldigt unikt med Arianas kämparanda som positivt inspirerar och förenar människor i Malmö, vilket vi på Reko Assistans självklart vill stödja!

#ArianaFC