Samuel Fröjdh klar för Ariana FC

Ariana förstärker försvaret med Fröjdh

Klubben fortsätter att presentera nya spelare inför säsongen 2023 och truppen börjar ta form. Näste man in i Arianas truppbygge inför säsongsstarten är Samuel Fröjdh.

Vi är glada att idag kunna presentera 22-årige Samuel Fröjdh som kommer in och stärker försvaret. Den spelskicklige försvararen kommer senast från Österlen FF och har tidigare tillhört Trelleborgs FF. Samuel har redan erfarenhet från en säsong i Ettan och ser fram emot att spela serien igen.

– Valet föll på Ariana eftersom det är en väldigt familjär och professionell klubb som matchar mina egna ambitioner. Klubben har dessutom gjort en imponerande resa genom seriesystemet och jag ser fram emot att spela inför Ariana-supportrarna samt vara med och bidra till att Ariana FC fortsätter sin resa mot toppen, säger Samuel Fröjdh.

Sportchefen Omid Hushmands kommentar:

– Fantastiskt kul då Samuel är en ung och ambitiös spelare som brinner för träning och tävling. I honom får vi en lojal spelare med en grym vänsterfot och som alltid ger allt samt älskar att fylla på offensivt från sin vänsterbacks position, säger sportchefen Omid Hushmand.

Foto: HHStudio

#ArianaFC