Mittfältaren Emmanuel Yeboah skriver på för Ariana FC

Nu är det klart att ghanesen Emmanuel Yeboah blir en del av Arianas trupp under 2023.

Den 25-åriga mittfältaren kommer närmast från Umeå FC där han spelat i Ettan Norra de senaste fem åren. Innan dess spelade han i den ghanesiska högsta ligan “Ghana Premier League”.

Emmanuel Yeboahs kommentar:

– Jag är glad över att få spela i Ariana på grund av klubbens ambition och lagets karaktär. Jag är en kämpe och därför passar stilen i klubben mig personligen. Känslan nu under försäsongen är bra och jag håller på att komma i så god form som möjligt. Nu gäller det att vinna matcherna när serien drar igång och jag är redo att ta den kampen, säger Emmanuel Yeboah.

Sportchefen Omid Hushmands kommentar:

– Jätteskoj att få in ännu en fantastisk fotbollsspelare med en utomordentlig personlighet och karaktär. I Yeboah får vi en trygg och bollsäker 6:a och en tank på det centrala mittfältet. Han kommer att generera många vunna dueller och har även en fantastisk vänsterfot som laget kan förlita sig på i alla lägen, säger sportchefen Omid Hushmand.

Foto: HHStudio

#ArianaFC