Felix Dahlberg förlänger till 2026

Vi har glädjen att meddela att Felix Dahlberg har skrivit på ett nytt avtal som löper på 3,5 år, över säsongen 2026.

Den unge mittfältaren flyttades upp till A-laget efter att ha imponerat i Hyllie IKs ungdomsverksamhet under förra säsongen. Nu står det klart att klubben förlänger avtalet med Felix med ett kontrakt som sträcker sig över 3,5 år.

– När Felix fick chansen att träna med oss i november såg vi direkt att det var något speciellt med den här killen. Han hann knappt fylla 17 år när han gjorde både mål och assist i Ettan Södra i sina första seniormatcher, säger sportchefen Omid Hushmand.

– Felix har vuxit enormt hos oss och har även visat att han kan leverera på de större scenerna. Med denna förlängning visar vi att vi tror på hans framsteg och att det finns en plan för honom i klubben. Nästa steg är att knyta till sig fler unga duktiga spelare som blir centrum för vårt projekt i jakten på fler seriesegrar, fortsätter Omid Hushmand.

#ArianaFC