Chadie Hotait tar över som ny huvudtränare

Vi välkomnar Chadie Hotait som vår nya huvudtränare!

Chadie, 33 år, kommer närmast från LB07, där han spenderat de senaste två säsongerna. Chadie har en spännande resa som inkluderar tid som tränare i IFK Hässleholm och LB07. Hans passion för fotboll och driv att bli en proffscoach har lett honom till att ta över som huvudtränare för oss under resterande delen av säsongen.

Chadie själv uttrycker sin spänning över denna nya utmaning:

“Jag ser fram emot att leda Ariana resten av säsongen. Allt gick väldigt fort, men jag blev direkt tagen av denna för mig annorlunda möjlighet. Jag kommer att försöka bidra med nya perspektiv och bygga vidare på det som redan fungerar mycket bra. Det är en intensiv period och att vinna är det enda som betyder något. Det är hårt arbete som gäller, men jag kommer att se till att njuta av tiden här så mycket jag kan,” säger Chadie Hotait.

Sportchefen Omid Hushmand delar sin syn på valet av ny tränare:

– Det har varit en icke optimal tränarsituation för oss i år. Besnik, som tog över efter Agim, har gjort ett otroligt fint jobb, men hans tid räcker inte just nu för att fullfölja sitt uppdrag som huvudtränare. Besnik stannar dock kvar i klubben som en del av tränarstaben. Då föll valet på Chadie, och det är något vi verkligen tycker är fantastiskt. Han är ambitiös, ung och framför allt hungrig efter framgång, vilket passar perfekt in här med hans nya och positiva energi, säger sportchefen Omid Hushmand.

📷 Bilder från Chadie Hotaits första träning:

Foto: Sher Mohammad / Payk Media

#ArianaFC