Ariana värvar spännande anfallstalang

Ariana FC välkomnar med glädje Abdi Sabriye, en 21-årig anfallstalang från Karlslunds IF FK. Efter att ha gjort ett starkt avtryck i division 2, ser Abdi nu fram emot att ta sig an nya utmaningar hos Ariana FC under sitt treåriga kontrakt.

Abdi Sabriye, som nyligen uppmärksammats för sitt genombrott i division 2, ansluter nu till Ariana FC. Han har tidigare representerat Karlslunds IF FK och ser nu fram emot att fortsätta sin utveckling och bidra till framgångar i Ettan.

Abdis kommentar om sin övergång till Ariana:

– Jag har fått ett bra intryck av klubben och har hört från flera att det är en tight och ambitiös klubb. Det kändes bra när jag satt med Omid, och jag har fått en skön känsla från hela föreningen och spelarna. Mitt mål är att vinna varje match och att hjälpa klubben att avancera till Superettan. Med fansens stöd tror jag att vi kan nå stora framgångar.

Sportchef Omid Hushmands kommentar:

– Abdi är en ytterst intressant spelare, med en teknik och dribblingsförmåga utöver det vanliga. Han blir hela division 1:s joker. Efter en hård kamp med många klubbar är han här nu och kommer att vara det de närmaste tre åren. Nu ska vi tillsammans med våra duktiga tränare se till att jobba noggrant och hårt för att förvandla den enorma talang som han besitter till något speciellt.

Abdi Sabriye skriver på för Ariana FC – Foto: Viggo Grönlund

Klubben ser med spänning fram emot Abdis framsteg och önskar honom all framgång i klubben.

Välkommen, Abdi!