Ariana stärker försvaret med Rasmus Lindkvist

Ariana FC är glada att officiellt meddela att försvararen Rasmus Lindkvist har skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben.

Efter framgångsrika säsonger i både inhemsk och internationell fotboll, är Rasmus Lindkvist nu redo för nya utmaningar i Malmö. Den 33-årige försvararen som kommer närmast från GIF Sundsvall, har en imponerande fotbollsbakgrund och är känd för sin uthållighet och fina vänsterfot. Innan Sundsvall spelade han för HamKam i Norska högstaligan och AIK under åren 2017 – 2020, där han också var med och tog SM-guld 2018.

Rasmus Lindkvists kommentar: Jag ser fram emot detta spännande uppdrag då Ariana har ett intressant projekt på gång. Jag är långtifrån klar med fotbollen och känner mig högt motiverad att bidra till lagets framgångar. Jag längtar verkligen till att säsongen ska dra igång.

Sportchefen Omid Hushmands kommentar: Att få in en spelare med Rasmus kaliber, med den erfarenhet han har och att ha vunnit på den högsta nivån i svensk fotboll, är väldigt tillfredsställande. Det är samtidigt ett kvitto på att Ariana är ett lockande projekt. Vi ser fram emot hans resa med oss och noterar hans hunger och ambition som går i linje med klubbens. Truppen ser bra ut nu, och vi är på väg till träningsläger. Det är några pusselbitar till som ska läggas till under kommande vecka, och sedan ser vi fram emot en spännande säsong.

Varmt välkommen till klubben, Rasmus, och lycka till med säsongen!

#ArianaFC