Inför: Ariana FC – Ängelholms FF

Det vankas skånederby! På Fredag den 19 April tar vi emot Ängelholms FF hemma på Malmö Stadion.

På Fredag den 19 April, kl 19:00 kommer skånelaget Ängelholms FF på besök till vår hemmaplan, Malmö Stadion. Ariana FC ligger just nu 3:a i tabellen, efter en stark bortavinst förra helgen mot ett bra motstånd.

Huvudtränaren Firat Sahans kommentar:

Det känns givetvis väldigt bra att vinna matchen mot Norrby. Det är ett bra lag som är starka hemma och som är svårslagna. Vi har tränat på bra under veckan och känner oss redo för matchen mot Ängelholm imorgon. Vi har bra koll på motståndet och vet vad vi behöver göra för att prestera och vinna matchen.

Motståndarkollen: Ängelholms FF

Ängelholms FF har just nu lika många poäng som Ariana FC (6 p), men ligger trots det tre platser bakom p.g.a målskillnad. Ängelholm har sedan november 2023, den gamle landslagskaptenen Andreas Granqvist som huvudtränare.

Tävling: Ettan Södra, omgång 4
Avspark: Fredag 19 April kl. 19:00
Arena: Malmö Stadion

Köp ett årsabonnemang och se våra bortamatcher på Ettanplay.se (200 kr går oavkortat till föreningen).

Truppen:

Målvakter: Vidar Egly, Wahlfrid Nilsson

Försvarare: Stefan Arnshed, Alexander Blomqvist, Albin Bjurnemark, Rasmus Lindkvist, Esim Mehmed och Usman Ibrahim.

Mittfältare: Arfan Habibi, Brwa Nouri, Lukas Minter Wettergren, Ahmed Awad, Anton Reuterskiöld, Johan Brannefalk och Abdi Sabriye

Anfallare: André Reinholdsson, Osama Khalid och Dino Mesic.

Vi ses på Malmö Stadion 19:00!

Biljettinformation:

Inträde till denna match kräver en giltig biljett som enkelt kan köpas via Ticketco. Observera att vi inte accepterar Swish-betalningar i entrén, men Swish är tillgängligt som betalningsmetod när du köper din biljett online genom Ticketco. Köp gärna biljetten i förväg för att undvika långa köer.

Priser:

Vuxna (16+): 60 kr Ariana FC fortsätter att vara det laget som erbjuder den lägsta inträdesavgiften i serien, för att göra fotbollen tillgänglig för alla. Vi uppmuntrar dig att köpa ett årskort, stötta föreningen, och vara en del av varje ögonblick på vår resa mot toppen.

Barn under 16 år: Gratis

Säsongskort: https://arianafc.ticketco.events/se/sv/e/ssongskort_2024

#ArianaFC