Inför: Ariana FC – BK Olympic

Gör dig redo för en av Malmöfotbollens mest spännande matcher på Malmö IP!

Ariana FC ställs mot BK Olympic i ett hett Malmöderby – en match som utlovar fotboll i världsklass och stämning som ingen annan. Vi står inför en tuff utmaning i Ettan och ditt stöd är viktigare än någonsin. Var där och heja fram våra lejon till seger!

Huvudtränaren Firat Sahans kommentar:
Det är flera faktorer som bidragit till utebliven seger de senaste matcherna. Det som behöver förbättras för att vi ska vinna dagens match är prestationen i vissa delar av spelet.

Sommaruppehållet är inte något vi tänker på just nu. Vi är fokuserade på dagens match för att prestera bra fotboll och vinna matchen.

Motståndarkollen: BK Olympic
BK Olympic är en svensk fotbollsklubb från Malmö, grundad 1920, som spelar sina hemmamatcher på Lindängens IP. Klubben är känd för sin starka ungdomsverksamhet och ambitionen att klättra i det svenska seriesystemet, där de för närvarande spelar i Ettan.

BK Olympic står just nu på 10 poäng efter 10 matcher spelade. Alltså 4 poäng bakom Ariana FC.

Tävling: Ettan Södra, omgång 11
Avspark: Lördag 1 Juni kl. 16:00
Arena: Malmö IP

Truppen:

Målvakter: Vidar Egly, Wahlfrid Nilsson

Försvarare: Alexander Blomqvist, Albin Bjurnemark, Rasmus Lindkvist, Esim Mehmed, Gani Bunjaku och Usman Ibrahim.

Mittfältare: Abdi Sabriye, Arfan Habibi, Brwa Nouri, Lukas Minter Wettergren, Ahmed Awad, Robert Lundström, Umar Amadi och Johan Brannefalk.

Anfallare: André Reinholdsson och Osama Khalid.

Biljettinformation:
Köp biljetter smidigt via TicketCo. Vi accepterar inte Swish vid entrén, men du kan använda Swish för att köpa biljetter online och undvika köer på matchdagen.

Priser:
Vuxna (16+): 60 kr. Vi är stolta över att erbjuda seriens lägsta inträdesavgifter för att göra fotbollen tillgänglig för alla.

Barn under 16: Gratis inträde.

Säsongskort: https://arianafc.ticketco.events/se/sv/e/ssongskort_2024

#ArianaFC