Ariana FC Vellinge FF Division 5

Säsongen avslutades med en revansch mot Vellinge FF

I säsongens sista omgång fick vi besök av tabelltvåan Vellinge, ett Vellinge som har gjort en stark säsong och var det enda laget som lyckades besegra Ariana i år. Men nu fick Ariana revansch i den sista omgången av serien.

Vi vinner matchen komfortabelt med 3-0 och bärgar hem säsongens 20:e seger av 22 matcher. Seger är verkligen en vana här, och det är nu den fjärde säsongen som vi går obesegrade på Hyllie IP.

Vi vill rikta ett stort tack till Ariana-familjen, som har gjort denna framgång möjlig. Tack för kärleken, vi finns för att ni finns. Tack till lejonen och våra ledare för dem fina insatserna och ett stort tack till våra motståndare i division 5, domarna, fotbollsförbundet och alla runtomkring fotbollsarenorna i Skåne.

Från föreningens sida vill vi även rikta ett stort tack till våra samarbetspartners och sponsorer som hjälpt oss under säsongen.

Allbilverkstan i Malmö
MittBygglov
Novline AB

Utan er skulle vi inte kunna bedriva den verksamhet vi gör idag. Med stödet ni ger oss kan vi fortsätta försöka uppnå våra mål och vara en välskött, demokratisk och solidarisk idrottsförening med en tillgänglighet för alla.

Vi vill även tacka Vellinge FF som kom med fina blommor till oss inför matchen. En fin förening som gör fotbollen vackrare. Lycka till i kvalet!

Slutresultat: 3-0 (1-0)

Målskyttar:
Omid Hushmand ⚽️⚽️
Norlla Amiri ⚽️

Sist men inte minst, ett stort tack till Claes Thureson & Nisar Mirza som alltid är med oss och bjuder våra följare på de vackra bilderna.

#ArianaFC