Mäktig premiärseger för Ariana FC: 0-5 mot Onsala BK

Ariana FC inledde säsongen 2024 med en imponerande seger på bortaplan mot Onsala BK, där matchen slutade med en triumferande 0-5 vinst. 

Det var en match där Ariana FC dominerade från start till mål, och lagets sammanhållning och skicklighet kom till sin rätt. Matchens lirare, Usman Mohammed Ibrahim, visade prov på sin fantastiska målkänsla genom att nätta tre gånger – ett hattrick som chockade såväl motståndare som publik. Esim Mehmed bidrog med ett spektakulärt mål och visade att hans teknik och precision är av högsta klass. Dino Mesic, i sin comeback i Ettan, säkrade segern med ett välplacerat straffmål, vilket förde slutresultatet till 0-5.

Huvudtränaren Firat Sahans ord efter matchen summerar känslorna i laget perfekt: “Stolt, glad. Proud, happy.” Denna vinst är resultatet av hårt arbete, laganda, och en brinnande vilja att vinna. Segersången “Ari-Ariana, Seger är en vana!” ekade länge efter slutsignalen som en påminnelse om Ariana FC:s ambitioner för säsongen.

Vi vill rikta ett stort tack till alla supportrar som följde med oss till Onsala och bidrog med sitt ovärderliga stöd. Ni är en vital del av vår framgång. 

Blickarna är nu riktade mot nästa utmaning – en hemmamatch mot topptippade Falkenbergs FF, den 6 april på Malmö Stadion. 

Med denna vinst i ryggen och stödet från våra fantastiska fans ser vi fram emot att fortsätta vår framgångsrika säsong.

#ArianaFC