SERIESEGRARE 2021 OCH KLARA FÖR DIVISION 2

Ariana FC är klara för division 2 nästa år. I guldmatchen hemma mot Malmö City FC säkrades seriesegern och det sjätte avancemanget på sex år.

Vilken fantastisk resa föreningen har haft, och ännu en gång tar vi steget upp i seriesystemet. Detta tar tid att smälta in. Vi har tagit oss upp varje år och när man tänker på det känns det overkligt, men vi har gjort det verkligt!

I den 15:e raka seriesegern får vi en tuff start på matchen. Motståndarna gör mål redan efter 40 sekunder och matchen börjar i en uppförsbacke. Detta stoppar inte dem hungriga lejonen, vi ska vända på detta lovade vi varandra på planen och det gjorde vi. Malmö City skulle inte få skjuta fram vårt firande, vi var bestämda att guldhattarna ska på efter matchen!

Våra supportrar, utan ert stöd hade detta inte varit möjligt! Efter fyra omgångar låg vi näst sist i tabellen, men ni slutade inte tro på oss och fortsatte stötta oss i varje match och tillsammans tog vi hem guldet!

Slutresultat: 3-1 (1-1)

Målskyttar: 1-1 Christoffer Holter, 2-1 Habib Askar, 3-1 Noor Zadran