Martin Svensson klar för Ariana FC

Martin Svensson förstärker Arianas försvar

Klubben fortsätter att förstärka försvaret inför 2022 och nästa spelare att bli klar är mittbacken Martin Svensson.

Martin som har hunnit fylla 30 år och kommer närmast från förra säsongens seriekonkurrent IFK Trelleborg. Han har sedan tidigare erfarenhet av att spela i både division 1 och division 2 och återförenas nu med Tommy Ringblom i Ariana.

Martin Svenssons kommenterar om sin övergång till Ariana FC:

– Efter samtal med Omid och Tommy så känner jag ett det var rätt val för mig. Klubben genomsyras av en enorm hunger att vinna och jag känner att det stämmer bra överens med mig. Målet för nästa säsong är att fortsätta på den inslagna vägen. Gå för vinst i varje match!

Sportchefen Omid Hushmands kommentar:

– Martin är fantastisk på alla sätt och vis. Han har pondus och gör allt resolut och helhjärtat. Dessutom är han en utmärkt ledare på och utanför plan. Det gäller att ta in det som behövs och de olika spelartyperna för våran del. Vi räknar med en lång och tuff säsong 2022.

#ArianaFC