Osama Khalid klar för Ariana FC

Ariana värvar skyttekungen Osama Khalid

Han har gjort 20 mål och 20 assist under förra säsongen i division fyra. Nu väntar ett nytt äventyr för den målfarlige yttern Osama Khalid.

Klubben har i dagarna gjort klart med den lovande yttern Osama Khalid, som har en stark säsong bakom sig med moderklubben FC Bellevue. 22-åringen tar nu klivet upp till division två och är redo för spel med Ariana FC.

Osama Khalid ser fram emot utmaningen att spela i Ariana FC nästa år:

– Den största faktorn till varför jag valde att spela för Ariana är den magiska vinnarmentaliteten som finns i laget sen starten på resan. Sedan spelar laget en underhållande fotboll och har en mycket bra gemenskap. Jag vill vinna, utvecklas och ta Ariana till nya höjder.

Mina förväntningar är att vi ska göra en grym säsong som nykomlingar. Med den tränarstab och trupp som vi har så spelar Ariana i division 1 nästa år, säger Osama Khalid.

Sportchefen Omid Hushmands kommentar:

– Här får vi en spelare med enorm potential. “Ossy” har jag studerat i 2 år och jag tycker att det är rätt tid för honom att prova på denna miljön nu.

Vi får in en otrolig fin spelare som har sina styrkor i en mot en, är målfarlig och kan även spela fram sina kamrater till en hel del mål, säger Omid Hushmand.

Osama Khalid och Omid Hushmand