Ariana FC - Landskrona BoIS

Inför DM-slutspelet mot Landskrona BoIS

Ariana FC har lottats mot anrika Landskrona BoIS i omgång 4 av DM-slutspelet. En vinst kan leda till en direktplats i Svenska Cupens gruppspel under 2023.

Det stod klart att Ariana skulle stå mot Superettan-laget Landskrona BoIS i DM-slutspelet redan för två veckor sedan. Men på grund av det fullspäckade spelschemat lyckades man tillslut fastställa speldatumet den 24 augusti.

Tommy Ringbloms kommentar inför matchen:

– BoIS blev en tuff lottning och en tuff motståndare. Däremot vet jag att vi har ett lag som kommer att ge dem en rejäl omgång. Det är en viktig match då det ligger en plats i nästa års gruppspel i Svenska Cupen i potten. Jag hoppas därför att vi har supportrarnas stöd då vi spelar hemmaplan. Hoppas att det blir den avgörande faktorn till vår fördel. Jag är säker på att det kommer att bli en oförglömlig sommarkväll på Hyllie IP, säger Tommy Ringblom.

Se till att vara på plats, och vi hoppas på ett nytt publikrekord under denna stormatch! 

#ArianaFC