Jabar Sharza

Ariana förstärker med landslagsanfallare

Klubben har i veckan gjort klart med landslagsmeriterade anfallaren Jabar Sharza inför slutspurten av säsongen.

Jabar Sharza kommer senast från en sejour som utlandsproffs i Indonesien och då hans kontrakt med klubben Persela gick ut återvände han hem till Danmark för att söka sig till nya utmaningar. Tidigare har han meriter från spel i finska högstaligan och har även blivit kallad till det afghanska landslaget.

Jabar Sharzas kommentar om övergången till Ariana FC

– Jag valde spel för Ariana eftersom jag hört så mycket gott om klubben. Jag känner även en del spelare sen tidigare och har sett några av Arianas matcher. Projektet är mycket intressant och seriöst. Klubben har höga ambitioner att nå svenska elitfotbollen och jag ser fram emot att bidra till resan, säger Jabar Sharza.

Sportchefen Omid Hushmands kommentar

– Jabar blir den sista perfekta pusselbiten för oss nu i slutspurten av serien. Här pratar vi om en teknisk fin spelare med bra spelförståelse och farlig runtom och i straffområdet, säger Omid Hushmand.

#ArianaFC