Ariana tecknar långtidsavtal med Nike och Stadium

Nu är det klart att Nike blir officiell sport- och klädesleverantör för Ariana FC. Avtalet sträcker sig över fyra år och börja gälla 2023.

Från januari i år påbörjar vi ett nytt samarbete med Stadium och Nike, vilket innebär att alla inköp av sportartiklar framöver kommer att gå via Stadium.

– Nike har dedikerat sig själva till att uppnå perfektion inom fotbollsmaterial och deras varumärkesbyggnad stämmer väldigt väl överens med klubbens mål. Vi är därför extremt förtjusta över vår gemensamma framtid. Det var viktigt för oss att teckna ett långt avtal för att skapa en kontinuitet och långsiktighet för våra medlemmar och supportrars köpupplevelse, säger klubbchefen Norlla Amiri.

Produkterna finns nu tillgängliga att köpa i vår webbutik på Stadiums hemsida och fler produkter kommer att tilläggas de kommande veckorna.

– Vi är väldigt glada över vårt nya samarbete med Ariana FC. En klubb som år efter år har visat på både sportsliga framgångar och en stark tillväxt på ungdomssidan. Från Stadiums håll vill vi tillsammans med Nike bidra till Arianas fortsätta resa mot toppen, säger Oscar Esbjörnsson från Stadium Team Sales.

#ArianaFC