Ung och lovande försvarare skriver på tvåårsavtal

Klubben kan idag meddela att Esim Mehmed förlänger med Ariana FC efter att ha anslutit till klubben under förra sommaren.

Efter en lyckad övergång från Malmö FF förra året, har den unga försvararen Esim Mehmed nu officiellt förnyat sitt avtal med Ariana FC. Med ett nytt tvåårsavtal som sträcker sig över säsongen 2025 ser 20-åringen fram emot att fortsätta sin utveckling och bidra till klubbens framgångar.

Esim Mehmeds kommentar: “Att skriva på nytt för Ariana var inga konstigheter; det är en väldigt familjär klubb där målsättningarna är desamma som mina. Vi siktar mot toppen; första målet är Superettan, därefter Allsvenskan. Ariana är lejon, alltid hungriga efter mer.

Jag ser fram emot att bidra med så många poäng som möjligt och göra det jag älskar – spela fotboll. Jag kommer alltid att ge mitt yttersta för Ariana. Vi strävar efter ett oförglömligt år!”

Sportchefen Omid Hushmands kommentar: “Känns fantastiskt att ännu en ung spelare från närområdet är klar för oss. Esim tog steget från MFF i somras och har vuxit här för varje dag sedan dess. Det blir ett nöje att ha honom hos oss de närmaste två åren. Esim är en otroligt fin lirare som är uppvuxen i en bra fotbollsskola och behärskar det mesta på planen på ett mycket bra sätt. Han är fysisk, bra med bollen och resolut i sina aktioner”

#ArianaFC