Robert Lundström skriver på för Ariana FC

Serien drar igång till helgen och Ariana FC:s trupp börjar nu ta form. Idag kan klubben stolt meddela att man har säkrat ännu en rutinerad spelare för de kommande två säsongerna.

Ariana FC är glada över att meddela att Robert Lundström, 34, nu är en del av vår trupp. Robert har tidigare spelat för AIK och har ett SM-guld i bagaget. Totalt har han spelat 101 matcher i Allsvenskan, 159 matcher i Superettan och 57 matcher i norska Eliteserien. Med tre lyckade avancemang från Superettan till Allsvenskan under bältet, tar han nu steget till Ariana från GIF Sundsvall.

Robert Lundströms kommentar: Att komma till Ariana kändes helt rätt, det är en familjär klubb med höga ambitioner. Målet är att nå Superettan 2025, och jag är här för att hjälpa till att göra det möjligt. Jag ser fram emot att visa vad jag kan på planen och att kämpa tillsammans med laget för att uppnå våra gemensamma mål. Jag har redan fått en fantastisk välkomnande av laget och ser framemot att träffa och spela inför alla supportrar.

Sportchefen Omid Hushmands kommentar: Robert är en fantastisk kille, både på och utanför planen. Under hans korta tid här har vi sett ett otroligt proffs och en varm person som har smält in väl i gruppen. Vi ser fram emot att ha Robban med oss i minst två säsonger. Han tillför en stor portion stabilitet, kvalitet och rutin. Otroligt glad över att ha fått med Robban som kommer att bli en viktig kugge i Ariana FC.

#ArianaFC