Advokatfirman Ståhl ny partner i Arianas satsning på Kroksbäck

Ariana FC glädjer sig åt att välkomna Advokatfirman Ståhl som ny partner till vår ungdomsverksamhet på Kroksbäcks IP. Detta samarbete innebär en viktig del i klubbens ambition att skapa en trygg och inspirerande miljö för ungdomar genom fotboll.

Kristoffer Ståhl, grundare av Advokatfirman Ståhl, har nyligen blivit framröstad till “Advokaternas Advokat” i Skåne och Blekinge och är rankad som topp 5 försvarsadvokater i Sverige. Han är styrelseordförande i Juridiska fakulteten i Lunds alumni förening och anlitas huvudsakligen som försvarsadvokat och målsägandebiträde.

– Vi välkomnar varmt Kristoffer Ståhl till Ariana FC som ny partner för vår satsning på Kroksbäck. Hans engagemang för Kroksbäcks positiva utveckling och rollen som förebild matchar vår vision. Att ha en advokat av Kristoffers kaliber i vårt nätverk är enormt värdefullt för både klubben och våra unga spelare. Hans strävan efter att vara en av Sveriges främsta advokater speglar vår lejonanda – att alltid ge allt och sträva efter att vara bäst på det man gör, säger klubbens ordförande Taher Azizi.

– Jag är imponerad av Arianas sportsliga framgångar och engagemang i sociala frågor. Vi vinnare ska hålla ihop och därför vill Advokatfirman Ståhl stötta Ariana i deras fortsatta positiva utveckling, inte minst när det kommer till ungdomsverksamheten, säger advokat Kristoffer Ståhl.

Vårt partnerskap med Advokatfirman Ståhl är ett steg mot att göra Kroksbäck till en bättre plats för alla dess invånare. Besök gärna byrån hemsida för att läsa mer.

#ArianaFC