Dano Asani klar för Ariana FC

Frimånaden har startat och klubben kommer att presentera några nyförvärv under veckan. Först in är 27-åriga mittfältaren Dano Asani som ansluter från förra årets seriekonkurrent KSF Kosova.

Dano började sin fotbollskarriär i BK Olympics ungdomslag och gick sedan vidare till Kvarnby IK där han spelade flera år i division 2. Senast kommer han från KSF Kosova.

Varför Ariana?

– Jag valde Ariana för att klubben är seriös och professionell i sin satsning. Tror det är vad som behövs för att hitta tillbaka till glädjen och glöden för fotbollen som har försvunnit lite under åren.

Sportchefen Omid Hushmands kommentar:

– Behovet av en spelartyp lik Dano har varit saknad i Ariana. Vi får in en mycket skicklig fotbollsspelare som kommer att gå rakt in i alla Ariana-supportrars hjärtan. Dano är en fysisk stark spelare med väldig fin och funktionell teknik som kommer att höja alla spelare runtomkring sig.

Bild: Rafi Anwari

#ArianaFC