Stöd oss

STÖD OSS

Vill du hjälpa Ariana FC att nå Allsvenskan?

Bli månadsgivare

Som månadsgivare via autogiro bidrar du regelbundet med en gåva till Ariana FC. Det regelbundna stödet hjälper oss att planera långsiktigt vilket är nödvändigt för att skapa ett framgångsrikt lag. 

  • 200 kr/mån – 2 säsongskort
  • 100 kr/mån – 1 säsongskort

Företagspartner

Som partner till Ariana FC stöttar ni inte bara vår elitverksamhet på herrsidan utan även vår växande ungdomsverksamhet med nära 300 barn och ungdomar i åldrarna 6-19 år, samt vår nystartade flickverksamhet på Kroksbäcks IP.

Förutom att bidra till föreningens utveckling får ni möjlighet att skapa värden för ert företag. Ni kan exponera ert varumärke i en fotbollsmiljö och delta i vårt affärsnätverk, Ariana Business Club, där ni kan stärka era befintliga affärsrelationer och skapa nya kontakter.

Våra partners träffas regelbundet för att umgås och engagera sig med fotbollen som gemensam nämnare. Vid våra hemmamatcher på Malmö Stadion erbjuder vi en härlig miljö för mingel och nya möjligheter.

Är ni nyfikna på våra erbjudanden? Ta en titt i vår partnerbroschyr för 2024 genom att klicka på följande länk: Företagspaket 2024 – Ariana FC

Vi kommer gärna ut till er för att berätta mer om vår verksamhet och hitta ett samarbete som skapar värde för både er och oss.

Kontakt

Timmy Löfqvist, Marknadsansvarig
timmy.lofqvist@arianafc.com
070-7661124