Yaran Trading - Ariana FC

Yaran Trading kliver in som ny sponsor

Det är även klart nu att Yaran trading AB backar upp Ariana FC 2021. Samarbetet innebär utökade möjligheter för ett hårdsatsande Ariana mot eliten.

Sponsringen förstärker både partnernas varumärke, men det är inte det enda skälet att Yaran går in som sponsor.

– Ungdomsverksamhetens framgång och succé är vårt huvudmål. Vi har alltid känt en samhörighet med Ariana FC, och vi är nu oerhört stolta och glada för att kunna sponsra vår älskade klubb Ariana FC, säger Abdulbaqi Lali.

I tider som nu där pandemin har slagit hårt mot alla, speciellt föreningslivet, så betyder nya sponsorer nya krafter mot en fortsatt överlevnad.

– Vi känner en stolthet och är så glada över det här och det känns helt fantastiskt. Samarbetet ger oss en möjlighet att gasa oss ur pandemin och satsa ordentligt under 2021. Det känns mycket spännande och motiverande att tillsammans jobba för en ljusare framtid för både parter, säger marknadschefen Perdes Hushmand.

Yaran Trading AB är en livsmedelsgrossist med verksamhet i Malmö sedan 20 år tillbaka, med fokus på försäljning av bland annat det kända basmatiriset Amiri. Gå in på Yarans hemsida för att läsa mer!