Ariana FC förlänger med Tommy Ringblom

Ariana FC förlänger med succétränaren Tommy Ringblom

Efter seriesegern har nu Ariana FC och huvudtränaren Tommy Ringblom kommit överens om en förlängning på två år.

Efter fyra matcher in på säsongen och en dålig start i division 3 tvingades Ariana FC till ett tränarbyte. Tommy Ringblom klev in med kort varsel som tillförordnad huvudtränare säsongen ut. Med Tommy vid rodret har laget tagit 15 raka segrar i följd och i helgen stod man som seriesgrare och klubben blev klar för spel i division 2 nästa säsong.

Tommy Ringbloms kommentar om förlängningen:

Jag har bara varit här i 5 månader men Ariana är redan klubben i mitt hjärta. Det känns som att jag är en del av familjen. Jag vill inget hellre än att bygga vidare på detta laget tillsammans med Omid. Det finns ingenstans jag hellre vill vara. Nu ska vi göra något stort i division 2.

Sportchefen Omid Hushmands kommentar:

Att kunna behålla Tommy var prio 1 på listan för oss. Två nya år med honom vid rodret innebär en trygghet för klubben, spelarna och våra fans. Tommy är en magnifik tränare och människa. Taktiskt kunnig med en väldigt noggrann arbetsmetod som gör att jag är säker på att Ariana når ännu högre höjder i framtiden.

#ForzaAFC