Anfallaren Pontus Wiktorsson ansluter till Ariana

Klubben har nu gjort klart med Pontus Wiktorsson som sitt andra nyförvärv.

Den 22-årige anfallaren kommer närmast från Österlens FF där han spenderat tre säsonger och drog på sig en oturlig skada inför säsongen 2021. Dock är han redo för en comeback och väljer spel i Ariana inför nästa säsong.

– Jag valde Ariana för jag har följt resan under en längre tid, och när Tommy kontaktade mig var det ett enkelt val. Jag kände direkt att jag har förtroende från ledningen (Omid), trots min skada, vilket jag prioriterar högt.

Mina förväntningar på 2022 är att komma tillbaka starkare efter min skada och leverera poäng igen. Det är ingenting som ska hindra mig från att ta Ariana ytterligare ett steg till. Vi ska göra allt för att vinna, säger Pontus Wiktorsson.

Sportchefen Omid Hushmand kommenterar sitt andra nyförvärv:

– Jag har haft ögonen på Pontus sedan ett tag tillbaka och ser fram emot att se honom spela i Ariana-tröjan nästa säsong. Det är en spelare med fina kvalitéer och jag är säker på att han kommer passa bra in i truppen och i vårt spel.

#ArianaFC