Hugo Andersson klar för Ariana FC

Lovande målvaktstalang ansluter till Ariana

Spelarförvärv nummer elva blir en förstärkning på målvaktssidan. Fostrad i LB07 är Hugo Andersson redo att ta nästa steg i karriären.

Den 19-årige Hugo Andersson blir alltså det elfte nyförvärvet att presenteras inför den kommande säsongen. En målvaktstalang som imponerat stort under provträningarna innan vinteruppehållet.

Hugo Andersson ser fram emot att utvecklas i Ariana

– Den främsta anledningen till att jag valde Ariana är att kunna utvecklas i denna speciella miljö. Jag har följt Ariana de senaste säsongerna och blivit imponerad över den mentalitet och strävan som finns för att bli bäst. Klubben handlar om att prestera sitt yttersta, vinna och skapa en gemenskap.

Mina förväntningar inför nästa säsong är att jag och Ariana ska fortsätta resan genom att ta hem ännu en serieseger, säger Hugo Andersson.

Sportchefen Omid Hushmands kommentar:

I Hugo får vi en ung målvakt med enorm potential och viktiga målvaktsegenskaper som kan ta honom långt i hans karriär. Han har imponerat stort på oss på träningarna och det blir kul att följa hans resa här under våra duktiga tränare, säger Omid Hushmand.

Foto: Rafi Anwari

#ArianaFC