Granit Sherifi förstärker Arianas offensiv

Granit Sherifi, 28, från Österlens FF är klar för Ariana FC. Anfallaren har skrivit på ett avtal som sträcker sig över säsongen 2022.
– Jag är väldigt glad över att gå till Ariana FC och jag ser fram emot att ta på mig den vackra Ariana-tröjan, säger Granit.

Klubben förstärker truppen ytterligare inför säsongen i division 2. Nästa nyförvärv är anfallaren Granit Sherifi som närmast kommer från seriekonkurrenten Österlens FF. Granit kan med fördel användas som ytter eller central anfallare och hans främsta styrka är snabbheten.

Granit Sherifis kommentar om sin övergång till Ariana:

– Att börja spela för Ariana var egentligen ett väldigt enkelt val för mig. Jag har följt Ariana-familjens sagolika resa från första början. Det ligger väldigt mycket hårt jobb, hjärta, blod, svett, tårar och så mycket mer bakom denna förenings framgångar.

Jag ser väldigt mycket framemot 2022. Att få ta på mig den vackra Ariana-tröjan, och att få göra mitt absoluta bästa för att klubben ska vara med och fightas om en topplacering. Det ska bli häftigt att få fira framgångar med mina lagkamrater och de fantastiska supportrarna. Kort och gott så är det en ära för mig att vara en del utav Ariana-familjen, säger Granit Sharifi.

Sportchefen Omid Hushmands kommentar:

– Fantastiskt roligt och spännande att kunna förstärka anfallet med en spelare som Granit. Han är en giftig, explosiv, löpstark och hårt arbetande anfallare som alltid kommer att ge allt för sitt lag. Efter en sisådär säsong 2021 känns han otroligt hungrig och fokuserad här, och jag är övertygad om att med denna mentalitet går Granit en fantastisk säsong till mötes här hos oss, säger Omid Hushmand.

#ArianaFC #SegerÄrEnVana