Stabil seger borta mot Nosaby IF

Ariana fortsätter vinna matcher utan att släppa in mål.

Efter dagens seger mot Nosaby IF går laget upp på en andraplacering i tabellen, med en match mindre spelad. På onsdag spelas hängmatchen från omgång 2 borta mot FC Rosengård, som befinner sig på en fjärdeplacering i tabellen.

Matchfakta

Ariana FC – Nosaby IF 0-1 (0-2)

Mål

Ariana FC:
23′ – Arfanullah Habibi (0-1) Straffmål
90′ – Gabriel Johnson (0-2)

Nosaby IF: –

Varningar och utvisningar

Ariana FC:
84′ – Granit Sherifi (Varning)

Nosaby IF:

Domare:
Hassan Al-Saqr (huvuddomare), Ermin Zubcevic och Denis Sabani.

Tommy Ringblom

– Vi vinner matchen med 2-0 men spelmässigt kommer vi inte upp i normal prestation. Trots det så vinner vi komfortabelt vilket är en stark egenskap hos oss. Vi följer de principerna vi har, sätter vår defensiv som vanligt och håller nollan för fjärde matchen i rad. Vårt kollektiva försvarsspel är just nu vårt främsta vapen. Vi jobbar verkligen hårt för varandra.

Härnäst möter laget FC Rosengård på bortaplan onsdagen den 11/5 på Rosengård Södra IP.

#ForzaAFC