Hässleholms IF - Ariana FC

Inför seriefinalen mot Hässleholms IF

På lördag åker laget till Hässleholm för att möta serietvåan Hässleholms IF!

Inför matchen har Hässleholms IF fyra poäng upp till Ariana, och vid en eventuell förlust kommer avståndet att öka till hela sju poäng. Det blir en spännande seriefinal med nio omgångar kvar av säsongen.

Senast lagen möttes var det hemmaplan för Ariana och man besegrade Hässleholms IF med 2-0. Dock var vinsten långt ifrån enkel, då HIF var en tuff motståndare som också ville spela en offensiv och bollförande fotboll. Så vi väntar oss en underhållande match.

För dem som har möjlighet att fylla ut Ariana-klacken och stötta laget på plats, välkomnar vi er till Österås IP. 🏟

För alla andra finns en ’Livestream’ tillgänglig genom applikationen Veo Live – som går att ladda ner genom mobilen. Det är bara att ladda ner den och följa Ariana FC så kommer ni att kunna se matchen i mobilen eller casta den till TV:n. 📺

#ArianaFC 🦁