NICK PARVIZI NY UNGDOMSANSVARIG I ARIANA FC

Ariana FC är glada att kunna presentera Nick Parvizi som ny ungdomsansvarig i föreningen.

Med detta stärks organisationen runt ungdomsverksamheten ytterligare och föreningen kan erbjuda en ännu bättre verksamhet för sina ungdomar.

Klubben har gjort en enorm satsning på ungdomsverksamheten sedan 2019 i det tysta. På mindre än tre år har man lyckats bilda en komplett kedja med över 14 ledare och cirka 180 pojkar på Kroksbäcks IP. En idrottsplats som saknat ungdomsverksamhet i över 10 år. Kedjan består idag av lag från fotbollsskolan/P5 ända upp till U19.

– Klubben har som ambition att bedriva elitverksamhet. Vi vill utveckla de bästa ungdomsspelarna och ledarna. Vårt mål är att ungdomsverksamheten ska bestå av lag från båda könen och vara framtiden för Ariana FC. Nicks roll som ungdomsansvarig går ut på att vi ska kunna fortsätta att utveckla vår ungdomsverksamhet och höja nivån ytterligare, säger klubbchefen Norlla Amiri.

Nick Parvizis kommentar om den nya rollen

– Jag ser fram emot att se föreningen ta ännu fler kliv på ungdomssidan för att nå sina visioner. Det är en ära att få vara med och forma verksamheten. Vi har många unga ledare som behöver stöd och jag hoppas kunna bidra mycket på den fronten, säger Nick Parvizi.

Parallelt med sitt uppdrag som ungdomsansvarig fortsätter Nick som assisterande tränare för A-laget.

Vi säger varmt välkommen in på kansliet till Nick Parvizi!

#ArianaFC