Allsvensk-meriterade Ahmed Awad klar för Ariana

Klubben fortsätter värva rutinerade spelare och kan idag stolt presentera Ahmed Awad som har meriter från spel i både Allsvenskan och Superettan.

Ahmed Awad kommer närmast från Dalkurds FF där han spenderat större delen av sin karriär, men har även representerat Östersunds FK, Västerås SK och IFK Värnamo. Utöver meriter i svenska toppfotbollen har 30-åringen även spelat för det palestinska landslaget.

Ahmed Awads kommentar:

– Det kändes bäst i hjärtat att skriva på för Ariana. Det är en fin klubb med fina värderingar och jag är tacksam och glad för att jag ska få spela för en sån klubb. Jag har stora förväntningar på mig och laget, vi ska ge allt för att vinna varje match. Mitt hopp är att vi kan göra fansen glada varje helg. När man har såna fantastiska supportrar som stöttar oss i alla lägen så vill man göra allt för att ge tillbaka till dem, säger Ahmed Awad.

Sportchefen Omid Hushmands kommentar:

– Fantastiskt glad och otroligt stolt över att kunna knyta till oss Awad på två år. Här pratar vi om en spelare med fantastiskt spelsinne och andra otroliga egenskaper som kommer att göra skillnad för oss.

Absolut det bästa du kan hitta i division 1, det är jag övertygad om. Med Awad har vi nu en fantastisk offensiv mix. I honom får vi en spelare med spetsegenskaper i sista tredje delen och som kommer att dirigera och styra vårt offensiva spel och ge det en ny dimension, säger sportchefen Omid Hushmand.

Foto: HHStudio

#ArianaFC