Ariana förstärker inför andra halvan av säsongen

Vi är glada och stolta över att välkomna två nya spelare till klubben, Mohammad Hamdan och Peter Ullum.

Mohammad Hamdan är 26 år gammal och kommer närmast från Nosaby IF. Med sin snabbhet och tekniska förmåga kommer han definitivt att bidra till vårt anfallsspel och ge oss nya möjligheter framåt.

– Hamdan är en otroligt ambitiös spelare med fina offensiva kvalitéer. I honom får vi en väldigt snabb spelare med bra djupledsspel och bra skott. En offensiv spelare som kan spela på fler positioner och spelar med mycket energi och arbetsmoral, säger sportchefen Omid Hushmand.

– Jag vill tacka för förtroendet som jag fått. Jag är glad att komma till Ariana och en miljö som är unik på många sätt. Det är ett steg i rätt riktning för mig. Jag vill ta nya steg vid varje tillfälle och bli bättre. Ariana genomsyras av en stark mentalitet och varm kultur, det är en miljö som passar mig och som jag ser mig själv växa i och bidra till. Jag ser fram emot att spela i den röda tröja, säger Mohammed Hamdan.

Klubbens andra förvärvning, Peter Spanggaard Ullum, är en imponerande mittback och försvarare. Endast 21 år gammal ansluter han till oss från FC Fredericia som spelar i den danska andraligan.

– Jag är glad över att ha Peter hos oss. En ung och väldigt intressant spelare med stor potential. Peter är en storväxt försvarare som är rejäl i duellspelet. En duktig och robust mittback som gillar att använda sin fina passningsfot och med sina 202 cm blir han även ett vapen i luften för vårt lag, säger sportchefen Omid Hushmand.

– Att ha skrivit kontrakt med Ariana FC betyder mycket för mig. Jag kände mig välkommen från första dagen, och klubbens sammanhållning är verkligen något speciellt. Jag kom på provträning för att hitta en klubb där jag kunde spela en avgörande roll och utvecklas som spelare. Därför är jag glad över att ha kommit överens med Ariana FC, eftersom jag tror att jag kan uppfylla deras ambitioner när det gäller att vinna serier och nå framgångar, samtidigt som klubben kan uppfylla mina ambitioner med deras faciliteter, spelstil och inte minst människorna i och runt klubben, säger Peter Ullum.

Vi vill hälsa både Mohammad och Peter varmt välkomna till Ariana FC-familjen. Vi är glada över att ni har valt att spela för oss och är övertygade om att ni kommer att göra stor skillnad i vårt lag. Tillsammans strävar vi efter framgång och vi ser med spänning fram emot vad framtiden har att erbjuda med er ombord!

ArianaFC #Nyförvärv