Lukas Minter Wettergren övergår permanent till Ariana FC

Det står nu klart att mittfältstalangen Lukas Minter Wettergren officiellt är klar för Ariana FC. 

Klubben är glada över att meddela att Lukas Minter Wettergren, 19 år, som tidigare varit utlånad till klubben från TFF, nu har undertecknat ett kontrakt med oss för säsongen 2024. Efter att ha imponerat under sin låneperiod, är Lukas nu redo att ta nästa steg i sin karriär med Ariana FC.

Lukas Minter Wettergrens kommentar: Min tid på lån hos Ariana gav mig en fantastisk inblick i en väldigt familjär och välkomnande klubb. Ambitionerna här matchar mina egna, och jag ser stora möjligheter med Firats fotbollsfilosofi. Vi har en riktigt bra spelartrupp blandat med rätt förutsättningar runt om kring, och vi är revanschsugna från förra säsongen. Jag ser fram emot att bidra både offensivt och defensivt och hoppas vi ses på Stadion och skapar ett minnesvärt år tillsammans!

Sportchefen Omid Hushmands kommentar: En halv säsong på lån här och Lukas smälte direkt in i miljön. När hans kontrakt gick ut med TFF nu under vintern fanns det inga tveksamheter om att han skulle stanna och bli en viktig del i vårt projekt. Lukas är en otroligt fin spelare med intressanta kvaliteter som vi verkligen tror på. Han är fysisk, stark åt båda hållen, har bra driv och är väldigt skicklig med bollen. En målmedveten och ung spelare som vi tror kan utvecklas ytterligare hos oss.

#ArianaFC