Inför seriepremiären: Onsala BK – Ariana FC

Äntligen är det dags för seriestart i Ettan Södra, och vad kan vara mer spännande än en premiärmatch mot Onsala BK?

Söndagen den 31 mars klockan 16:00 på Rydets IP sparkar säsongen 2024 igång för Ariana FC. Matchen är ett perfekt tillfälle att visa upp det hårda arbete som har lagts ner för att bygga ett slagkraftigt lag inför vårt andra år i Ettan. Fansen kan se fram emot en match där Ariana FC:s laganda och teknik testas mot Onsala BK. Matchen kommer att vara tillgänglig på Ettanplay.se för alla som inte kan närvara på plats.

Huvudtränaren Firat Sahans kommentar:
Försäsongen har gått bra; många spelare har visat framfötterna och vill ta en plats i startelvan. Jag tror att laget är väl förberett. Vi har bra koll på motståndet, känner till vår egen förmåga och vet vad vi behöver göra. Vår uppgift är att göra supportrarna glada.

Motståndarkollen: Onsala BK
Onsala BK, som står inför sin första säsong i Ettan efter att ha vunnit division 2 förra året, är kända för sin fina fotboll och har haft en framgångsrik försäsong. Med en överväldigande seger i DM, 4-0 mot Lilla Träslövs FF, och ett starkt resultat, 1-1 mot Qviding FIF, kommer Onsala BK in i seriestarten med självförtroende.

Tävling: Ettan Södra, omgång 1
Avspark: Söndag 31 mars kl. 16:00
Arena: Rydets IP

Köp ett årsabonnemang och se våra bortamatcher på Ettanplay.se (200 kr går oavkortat till föreningen).

Truppen:

Målvakter: Vidar Egly, Wahlfrid Nilsson

Försvarare: Alexander Blomqvist, Albin Bjurnemark, Umar Amadi, Rasmus Lindkvist, Esim Mehmed och Usman Ibrahim.

Mittfältare: Arfanullah Habibi, Brwa Nouri, Lukas Minter Wettergren, Ahmed Awad, Anton Reuterskiöld, Johan Brannefalk och Abdi Sabriye

Anfallare: André Reinholdsson, Osama Khalid och Dino Mesic.

Med en trupp full av talang och erfarenhet är Ariana FC redo att möta utmaningen som väntar. Vi ser fram emot att kickstarta säsongen 2024 med en seger och att tillsammans med våra supportrar skapa ett minnesvärt år.

Kom och stötta laget, vare sig på plats eller online, och var en del av resan mot toppen!

Vi ses på Rydets IP!

#ArianaFC