Hemmapremiär: Ariana FC – Falkenbergs FF

🦁 Är du redo för årets första hemmamatch? Vi kickstartar säsongen med en toppmatch mot Falkenbergs FF!

📅 Datum: 2024-04-06

⏰ Tid: 18:30

📍 Plats: Malmö IP

Säsongskort 2024:

För en ultimat supporterupplevelse, skaffa ditt säsongskort nu och missa inte en enda hemmamatch med Ariana FC! Köp ditt säsongskort här:

https://arianafc.ticketco.events/se/sv/e/ssongskort_2024

Specialerbjudande för autogiromedlemmar:

Till alla våra autogiromedlemmar, ert säsongskort är på väg! Vi ser till att ni är redo för säsongstart.

Inte medlem än? Inga problem, bli medlem idag och stöd din klubb: https://www.arianafc.com/stod-oss/

För frågor om medlemskap, kontakta Abid Haya på abid.haya@arianafc.com eller ring 0737389261.

Biljettinformation: Inträde till denna minnesvärda match kräver en giltig biljett som enkelt kan köpas via Ticketco. Observera att vi inte accepterar Swish-betalningar i entrén, men Swish är tillgängligt som betalningsmetod när du köper din biljett online genom Ticketco. Köp gärna biljetten i förväg för att undvika långa köer.

För att köpa biljett till matchen:

https://arianafc.ticketco.events/…/ariana_fc…

Priser:

Vuxna (16+): 60 kr Ariana FC fortsätter att vara det laget som erbjuder den lägsta inträdesavgiften i serien, för att göra fotbollen tillgänglig för alla. Vi uppmuntrar dig att köpa ett årskort, stötta föreningen, och vara en del av varje ögonblick på vår resa mot toppen.

Barn under 16 år: Gratis

För våra fastande supportrar: För en ännu bättre matchupplevelse kommer det finnas hamburgare redo vid solnedgång för att bryta fastan tillsammans med alla supportrar under en Ariana-match. Det finns inget bättre sätt att förena sport, gemenskap och tradition.

Kom och stötta Ariana FC i vår strävan efter seger. Vi räknar med ert stöd för att göra detta till en oförglömlig hemmapremiär. Tillsammans skapar vi magi på Malmö IP. Se till att bli en del av den här fantastiska upplevelsen.

Vi ses där! 🦁

#ArianaFC#Hemmapremiär#FalkenbergsFF#EttanSödra