Inför: Ariana FC – FC Trollhättan

Idag klockan 16:00 gästas vi av FC Trollhättan på Limhamns IP.

Ni som har vittnat oss spela på Limhamn vet vilka framgångar våra Lejon har nått där. Nu behöver vi er igen, kom ner till Limhamn och stötta oss fram till seger. Det kommer att vara fint väder med mat och dryck.

Huvudtränaren Firat Sahans kommentar:
Vi nådde inte vår normala prestationsnivå i matchen mot Torslanda. Efter att ha utvärderat matchen noggrant har vi identifierat flera förbättringsområden. Nu fokuserar vi på att stärka dessa genom intensiva träningspass och strategiska justeringar. Vårt mål är att vara fullt förberedda och motiverade för nästa match.

Motståndarkollen: FC Trollhättan
FC Trollhättan är och har länge varit ett starkt lag i Ettan. Förra säsongen tog man en 5:e plats i serien med sina 49 poäng. Denna säsongen står FC Trollhättan på 11 poäng efter 8 spelade matcher. Alltså är det endast 3 poäng som skiljer Ariana och Trollhättan åt. Vilket gör dagens match till en av säsongens viktigaste matcher!

Tävling: Ettan Södra, omgång 9
Avspark: Söndag 19 maj kl. 16:00
Arena: Limhamns IP

Truppen:

Målvakter: Vidar Egly, Wahlfrid Nilsson

Försvarare: Alexander Blomqvist, Albin Bjurnemark, Adam Ingemarson, Esim Mehmed, Gani Bunjaku och Usman Ibrahim.

Mittfältare: Abdi Sabriye, Arfan Habibi, Brwa Nouri, Lukas Minter Wettergren, Ahmed Awad, Robert Lundström, Umar Amadi och Johan Brannefalk.

Anfallare: André Reinholdsson och Dino Mesic.

Biljettinformation:
Köp biljetter smidigt via TicketCo. Vi accepterar inte Swish vid entrén, men du kan använda Swish för att köpa biljetter online och undvika köer på matchdagen.

Priser:
Vuxna (16+): 60 kr. Vi är stolta över att erbjuda seriens lägsta inträdesavgifter för att göra fotbollen tillgänglig för alla.

Barn under 16: Gratis inträde.

Säsongskort: https://arianafc.ticketco.events/se/sv/e/ssongskort_2024

#ArianaFC