Inför: Ariana FC – Ljungskile SK

Idag spelar Ariana FC en viktig match mot Ljungskile SK, en match som ger oss möjlighet att ta stora kliv i tabellen!

Det kommer vara strålande sol och magisk stämning på Malmö Stadion inför dagens match. Se till att vara på plats på Stadion för att mana på spelarna till 3 nya poäng.

Huvudtränaren Firat Sahans kommentar:
Alla vet om varför vi är här. Det är för att prestera bra fotboll och vinna matcher. Såklart påverkade det stämningen i truppen när vi inte uppnådde förväntningarna.

Vi behöver vara den bästa versionen av oss själva och som lag. Vi behöver anstränga oss i alla situationer, följa organisationen och visa upp ett mod. Gör vi det då är vi svårslagna.

Motståndarkollen: Ljungskile SK
Ljungskile SK, grundad 1926, är en svensk fotbollsklubb baserad i Ljungskile, Västra Götaland. Klubben har spelat i Allsvenskan och Superettan. Med grönt och vitt som sina färger, fortsätter LSK att vara en betydande aktör i svensk fotboll. Ljungskile står just nu på 15 poäng efter 12 spelade matcher.

Tävling: Ettan Södra, omgång 13
Avspark: Söndag 15 Juni kl. 16:00
Arena: Malmö Stadion

Truppen:

Målvakt: Vidar Egly.

Försvarare: Alexander Blomqvist, Albin Bjurnemark, Rasmus Lindkvist, Esim Mehmed, Gani Bunjaku och Stefan Arnshed.

Mittfältare: Abdi Sabriye, Arfan Habibi, Brwa Nouri, Lukas Minter Wettergren, Ahmed Awad, Robert Lundström, Anton Reuterskiöld och Johan Brannefalk.

Anfallare: Dino Mesic, André Reinholdsson och Osama Khalid.

Biljettinformation:
Köp biljetter smidigt via TicketCo. Vi accepterar inte Swish vid entrén, men du kan använda Swish för att köpa biljetter online och undvika köer på matchdagen.

Priser:
Vuxna (16+): 60 kr. Vi är stolta över att erbjuda seriens lägsta inträdesavgifter för att göra fotbollen tillgänglig för alla.

Barn under 16: Gratis inträde.

Säsongskort: https://arianafc.ticketco.events/se/sv/e/ssongskort_2024

#ArianaFC